Dé specialist voor dakrenovaties  

In augustus 2017 verdween de bedrijfsnaam Building Service Plus. Sindsdien komen wij naar buiten onder de bedrijfsnaam Group Suerickx. Wij richten ons volledig op dakrenovaties van industriële en residentiële daken. Deze overkoepelende groepsstructuur verzekert ons als dakbedrijf van alle logistieke ondersteuning en knowhow op vlak van veiligheid en preventie. Dit laat ons toe om ons volledig te focussen op de kwaliteitsvolle, veilige en tijdige uitvoering van onze dakwerken  

Group Suerickx onderscheidt zich door de grondige voorbereiding van elke opdracht. Vooraleer we op een dak aan de slag gaan, houden we een uitgebreide dakinspectie en werken we de beste technische aanpak uit.

Veiligheid, altijd en overal

Wij streven naar hechte partnerships met onze opdrachtgevers en leveranciers. Zo kiezen we bewust voor kwaliteitsleveranciers met een uitstekende reputatie en een lange staat van dienst. Onze bedrijfsklanten mogen rekenen op aantrekkelijke beheer- en onderhoudsformules voor al hun industriële daken.

Meer over onze aandacht voor veiligheid

Waar zijn wij actief?

Om onze klanten in heel België zo snel mogelijk van dienst te zijn, werken wij vanuit twee vestigingen. Eén vestiging ligt op Industriezone Wolfstee, op enkele honderden meters van de E313, afrit ‘Herentals Industrie’. Onze andere vestigingen liggen in Zellik, vlakbij Brussel en in de haven van Antwerpen.