Wij houden je industriële daken in perfecte conditie

Vertrouw net als tientallen andere bedrijven het volledige beheer en preventief onderhoud van je industriële daken toe aan Group Suerickx. Je mag rekenen op een voordelige beheerformule waarbij we de staat van je industriële daken volledig inventariseren en een onderhoudsplan op maat uitwerken. We werken met drones, uitgerust met een thermografische camera, om elk dak perfect in beeld te brengen.

Preventief dakbeheer voorkomt lekken en verlengt de levensduur van je industriële daken. Je voorkomt hiermee mogelijke schade aan je producten of machines. Een kleine investering in preventief beheer en onderhoud bespaart bovendien grote kosten voor structurele herstellingen en zelfs complete dakrenovaties.

Met Group Suerickx kies je voor een ervaren partner die weet wat een industrieel dak nodig heeft om functioneel in topconditie te blijven.

Compleet dakbeheer na grondige analyse

Op basis van een grondige inventarisatie van al je industriële daken, stellen we een plan op met periodiek jaarlijks onderhoud, dringende interventies en noodzakelijke herstellingen.

Elk probleempunt brengen we helder in kaart met foto’s of videobeelden. Je krijgt meteen een voorstel voor een technische oplossing.

Ons uitgebreid inspectieverslag geeft je alle informatie voor een budgettering van je verwachte onderhoudskosten voor de komende jaren.

Op basis van dit onderhoudsplan nemen we het volledige beheer van al je industriële daken op ons. We doen al het nodige om je daken in perfecte staat te houden.

Dit beheer omvat ook het opvolgen van de werkzaamheden van gespecialiseerde partners voor het onderhoud van airco-units, zonnepanelen, bliksemafleiders,…

Partner voor periodiek onderhoud

Wanneer je een beheerscontract afsluit met Group Suerickx, dan komen wij volgens een afgesproken frequentie langs om alle vervuiling van je daken te verwijderen. We maken je industriële daken volledig vrij van bladeren, mos en plantengroei.

Verder maken we alle dakafvoeren volledig proper. Ook de dakbedekking en naden kijken we telkens grondig na. Zodoende dat het dak optimaal kan functioneren.

In winterperiodes kan je op ons rekenen voor het sneeuw- en ijsvrij maken van je industriële daken.

Ook voor het reinigen en controleren van je zonnepanelen bieden we een beheers- en onderhoudsservice.