« Naar overzicht

Group Suerickx wordt één!

01-08-2017

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat de onderstaande renovatiebedrijven zullen verder werken onder de naam: Group Suerickx NV.

De afgelopen jaren is onze organisatie zodanig gegroeid dat er meerdere bedrijven naast elkaar zijn ontstaan. Recent hebben wij onze visie op onze bedrijfsstructuur verder vormgegeven.

Building Service Plus, Cosenco, Icopan en Aannemingen Suerickx fusioneren vanaf 1 augustus en zullen verder werken onder één naam : Group Suerickx NV. De nieuwe organisatie kan door de sterke overkoepelende groepsstructuur zich volledig focussen op een 360° aanpak op maat.

De unieke combinatie van deze vier bedrijven is uitstekend geplaatst om op de industriële en residentiële markt een toonaangevende rol te spelen als aanbieder van totaalrenovaties, dakwerken, schilderwerken, betonrenovaties, speciale technieken, … . Samen realiseerde deze bedrijven in 2016 een gecombineerde omzet van circa 20 miljoen euro, maar hebben de ambitie om dit tegen 2020 te verdubbelen.

Alle medewerkers van Group Suerickx willen de nieuwe naam alle eer aandoen en bijgevolg dekt de nieuwe vlag nog steeds dezelfde lading. Group Suerickx NV levert hoogkwalitatieve diensten op maat op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties.
Dit familiaal bedrijf is ontstaan in 2008 en telt intussen 120 medewerkers. De vier pijlers die de sleutel tot succes maken van Group Suerickx zijn vakmanschap, klanteninnovatie, betrokkenheid en klanten voor het leven.


Group Suerickx NV
Toekomstlaan 6A – 2200 Herentals
BTW BE 0896 188 443