Voor

Na

« Naar overzicht

VME Boekenberglei, Deurne

Categorie:

In de Boekenberglei te Deurne heeft Building Service Plus het plat dak gerenoveerd van dit appartementsgebouw.

Uitgevoerde werken

Voor het leveren van het materiaal en het verwijderen van het afval voorzien wij het gebruik van onze mobiele kraan. Rondom het platte dak voorzien we waar nodig tevens een valbescherming, zodat onze arbeiders op een veilige en vlotte manier de onderstaande werken kunnen uitvoeren.

Vervolgens wordt het bestaande dakoppervlak gereinigd om zo een propere ondergrond te verkrijgen en om de hechting van de bestaande dakafwerking te verbeteren. De bestaande dakranden/dekstenen worden verwijderd en het afval dat voortkomt uit deze werken, wordt door onze firma verzameld en getransporteerd naar een erkend afvalverwerkingsbedrijf.

Vervolgens plaatsen wij de isolatieplaten van IKO Enertherm ALU met een dikte van 100mm en een R-waarde van 4,50 m².K/W. Hierop voorzien wij een zelfklevende onderlaag en een Sopralene techno 4 bovenlaag op.

De eerder verwijderde dakranden worden vernieuwd door nieuwe geanodiseerde dakranden. Zo voorkomen we mogelijke waterinfiltraties ter hoogte van de aansluiting van het dak met de dakrand en zijn de randen proper en professioneel afgewerkt.

Bij de opgaande gevels wordt de dakafwerking naar boven gewerkt en worden er overal aluminium knelprofielen geplaatst. Deze voorkomen mogelijk waterinfiltraties ter hoogte van de opgaande delen.